Stichting OpAndereGedachten

Creatieve expressie voor mensen die met kanker geconfronteerd zijn (geweest) en hun naasten in Veghel/Uden e.o.

Vrienden worden

Onze stichting is afhankelijk van de financiële steun van bedrijven, particulieren en organisaties.Iedere bijdrage, op welke manier dan ook is van harte welkom. Steunen betekent vrienden zijn met OpAndereGedachten. Ook een kleine gift is voor ons een groot gebaar.

Dit kan op verschillende manieren

- Machtiging. Je machtigt stichting OpAndereGedachten, zodat we maandelijks of jaarlijks een bedrag van je rekening af mogen schrijven. Dit kan via deze link.

- Actie of initiatief. Het gebeurt steeds meer dat particulieren een spontane actie op touw zetten. Denk hierbij aan verkoop van spullen op een rommelmarkt of een sponsorloop. Wil je iets doen? Neem contact met ons op via opanderegedachten@gmail.com

- Materialen. We kunnen altijd materialen gebruiken. Wil je weten wat je kunt schenken? Neem contact met ons op via opanderegedachten@gmail.com

- Workshop. Wil jij een workshop geven aan onze deelnemers? Graag! Neem contact op voor de mogelijkheden opanderegedachten@gmail.com. 


 

Het is een droom van Anita en Henriëtte om dit alles mogelijk te maken. Anita zou dit heel graag nalaten aan de samenleving. Wat zou het mooi zijn als wij haar droom meer dan mogelijk maken, zodat de stichting jaren vooruit kan. Een geringe inspanning voor jullie, maar een onvergetelijke ervaring voor al die mensen die het zo hard nodig hebben!